Hak de friske chilier og hvidløgsfeddene. Kom eddike, vand, sukker, chili, hvidløg og sojasovs i en lille gryde ved middellav varme. Lad blandingen koge i 10 minutter. Opløs majsstivelsen i vandet, og tilsæt den til gryden under konstant omrøring. Kog ved svag varme i 5 minutter, indtil saucen tykner. Lad den afkøle.
Ingredienser
Crispy Mini Filet med Dip Trio
Dyp natten (eller dagen) med vores lækre, sprøde og veganske Hälsans køkken Crispy Mini Filet med en sød chilisauce, vegansk blåskimmelost og vegansk BBQ-sauce. Perfekt som forret, weekend aftenmad eller bare til at fylde ugen med noget lækkert og hurtigt til aftensmad
Dyp din aften (eller dag) væk med vores lækre, sprøde og veganske Hälsans kök Crispy Mini Filet med sød chilisauce, vegansk blåskimmelost og vegansk BBQ-sauce.
Perfekt som en forret, weekendmiddag eller bare for at fylde ugen med noget lækkert og hurtigt til aftensmad
Tilberednings instruktioner
Bland den veganske blåskimmelost med mandelmælk med en gaffel, indtil blandingen bliver glat og cremet.
Kom 1 spsk olivenolie i en lille gryde, og tilsæt tomaten. Lad det koge ved svag varme i 8-10 minutter under lejlighedsvis omrøring. Tilsæt sukker, salt, peber og hvidløgspulver. Tilsæt de flydende ingredienser: citronsaft, agavesirup, sojasovs og æblecidereddike, og rør godt rundt. Lad blandingen koge under hyppig omrøring i 10 minutter.
Tilbered Hälsans kök Crispy Mini Filet efter anvisningen på pakken. Servér varme med de 3 dippingsaucer. Dyp natten lang!