Forvarm ovnen til 200 ºC. Skær peberfrugten i halve på langs og fjern kernerne. Fordel dem "åbne" på en bageplade. Pil og hak løg og hvidløg. Skær resten af paprikaen i stykker.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 løg
1 dåse sorte bønner (250 g)
1 dåse kidneybønner (250 g)
1 lille æske majskerner (140 g)
1 æske tomater i tern (400 g)
8 ikke for store røde peberfrugter + 1 ekstra
3 spsk revet vegansk smelteost
3 spsk mexicanske urter (timian, hvidløgspulver, chili, rosmarin)
frisk koriander
olivenolie til stegning
1 jalapenopeber (valgfrit)
FYLDTE VEGETARISKE MEXICANSKE PEBERFRUGTER
Prøv denne lækre veganske opskrift inspireret af det mexicanske køkken med Hälsans kök Filet Pieces mexicansk krydderi i saftig peber. Perfekt ret til enhver middagsfest eller BBQ!
Tilberednings instruktioner
1. Forvarm ovnen og tilbered grøntsagerne
2. Steg grøntsagerne med mexicanske krydderurter
Steg løg, hvidløg, paprika med de mexicanske urter, indtil de er gennemsigtige. Steg de mexicanske krydderurter et stykke tid. Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre i 10 minutter. Rist peberfrugterne i ovnen i cirka 10 minutter.
3. Tilsæt bønner og majs til blandingen
Dræn bønner og majs, tilsæt blandingen og varm op i cirka 5 minutter.
4. Steg Hälsans kök Filet Pieces
Steg Hälsans kök Filet Pieces efter anvisningen på pakken.
5. Steg de fyldte peberfrugter og nyd smagen!
Fyld peberfrugterne med bønneblandingen og del stykkerne imellem dem. Drys lidt smeltet ost og et par skiver jalapeno (valgfrit). Bag i ovnen et par minutter mere.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
45.3 gram
Energi
360.6 kilokalorier
Fedtstoffer
6.1 gram
Protein
32.2 gram
Shake things up at home
125 recipes found
14 produkter